Activități de weekend

Activități de weekend

Voi ce activități de weekend aveți planificate pentru copilași? Găsiți câteva evenimente din București în articolul de mai jos:

 

▣ Roaba de Cultură

Roaba de Cultură te așteaptă la un Super.festival cu activități zilnice, în perioada 30 August - 5 Septembrie.

Sâmbătă (14.00 - 20.00) și duminică (10.00 - 20.00) au loc ateliere OUTDOOR LEARNING pentru copii cu URBAN FOREST, Ateliere Usbourne pentru copii susținute de Happy Books și Ateliere de pictură din lut, susținute de Ch'Artist - Paint Your Own Pottery Studio.

▣ Festivalul #SalutCULTURA! în Parcul Drumul Taberei

Festivalul #SalutCULTURA este organizat în Parcul Drumul Taberei, în perioada 24.07.2021- 18.09.2021, sâmbătă, în fiecare săptămâna.

WEEKEND SESSIONS

Weekend Sessions la Grădina Botanică continuă și în 4&5 septembrie. Ne reîntâlnim la picnicurile lor culturale, cu sesiuni de jazz, muzică clasică, pop-indie, poezie şi degustări de la mici producători locali. Bilete pentru următoarele ediţii pe găsiți pe www.weekendsessions.ro.

Preț: 60 lei de persoană (la care se adaugă 10 lei acces la Grădina Botanică)
Program: 16.00-21.00, access de la 16.00 prin intrarea principală, Șoseaua Cotroceni 32
Copiii sub 12 ani au intrarea liberă în festival, se plăteşte doar biletul de intrare la Grădina Botanică, 5 lei

Opera Comică pentru copii

Cu peste 100 de copii pe scenă, super-producția „Madagascar - A musical adventure Jr.” s-a jucat weekendul trecut cu casa închisă.

Am programat o reprezentație suplimentară, sâmbătă, 4 septembrie 2021, de la ora 11, pe lângă cele deja anunțate în rețeaua bilete.ro. Acest titlu de musical îndrăgit de întreaga familie este o co-producție cu Școala de Balet Jaqueline și Programul Național Cantus Mundi și a revenit pe scena din Sala Mare a Operei Comice pentru Copii după 18 luni de restricții.

Biletele le puteți achiziționa de aici.

Teatrul de Animaţie Țăndărică

Povestea lui Mowgli, puiul de om crescut de animalele junglei și reîntors între oameni, merită cunoscută de fiecare dintre micii spectatori. Sâmbătă, la orele 11.00, sunteți invitați la Cartea junglei, numai la Țăndărică. Biletele pot fi achizitionate aici.

Duminică, Țăndărică va așteaptă la Capra cu Trei Iezi, la aceeași ora.