Evenimente pentru copii în luna Decembrie în București

Evenimente pentru copii în luna Decembrie în București

UNDE ÎL PUTEȚI VEDEA PE MOȘ CRĂCIUN ÎN LUNA DECEMBRIE

▪ EDELAND PARK

Mos Craciun vine in vizita la Edenland Park!🎄Da, ai auzit bine! 
Pentru ca atmosfera magica sa fie completa, Edeland te asteapta impreuna cu familia, sa il intampinati pe mosul cu cele mai dragi colinde ale copilariei si sa creati o experienta de neuitat.

P.S. Casuta postala a Mosului te asteapta, nu uita sa iti scrii scrisoarea!📮🎅🏼

Program intalnire cu Mos Craciun:
03-04 Decembrie, de la ora 12:00 la 17:00
10-11 Decembrie, de la ora 12:00 la 17:00
17-18 Decembrie, de la ora 12:00 la 17:00

Mos Craciun Edenland Iesi la Joaca

▪ MUZEUL SATULUI (5-19 DEC)

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” vă invită în perioada 5 - 19 decembrie 2022 să împodobiți unul dintre brazii din muzeu pentru a întâmpina sărbătorile de iarnă „Din nou, împreună!”.


Sunt peste 50 de brazi care așteaptă să fie împodobiți cu diverse decorațiuni aduse, și de ce nu? confecționate de dumneavoastră.
Evenimentul poartă titlul ”Din nou împreună!” și ne propunem să fie sub forma unei expoziții în care brazii, împodobiți cu diferite materiale, să promoveze frumusețea și diversitatea culturilor lumii! Ornamentele sau accesoriile care necesită electricitate sau foc deschis nu sunt permise!

Puteți participa cu clasa, școala, liceul, universitatea, prietenii, familia, colegii de birou, colaboratorii, organizația și beneficiați și de intrare gratuită la muzeu.... pe baza de globuri și decorațiuni! La sfârșitul Campaniei, toți cei care au împodobit un brad vor fi menționați pe pagină de Facebook a Muzeului și vor primi un dar din partea muzeului!

Prima ediție a acestui proiect a avut loc în anul 2021 și a fost gândită ca un concurs între diverse instituții - ambasade, uniuni, școli, cămine culturale etc. Au fost împodobiți în total 33 de pomi de Crăciun spre încântarea publicului vizitator și a celor care i-au împodobit.

Muzeul Satului Impodobeste un Brad_Iesi la Joaca

 ▪ Târgul de Crăciun din Drumul Taberei, București, organizat de UNTOLD Universe (25 noiembrie 2022 – 27 decembrie 2022)

Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice care vor întreține spiritul sărbătorilor, în premieră, în București.