Schiați cu Wind Discovery după noua metodă franceză!

Schiați cu Wind Discovery după noua metodă franceză!

Când vine vorba de cursuri de inițiere sau perfecționare, alegem cu grijă ca investiția noastră să aibă rezultate și copiii noștri să primească instruire excelentă. Ski-ul este pasiunea și business-ul nostru și ne dorim să excelăm în domeniu.

Recomandăm începerea schiului de la vârsta de 4-5 ani. Pentru cei mici se deschide o lume nouă. În orice domeniu în care facem primii pași avem nevoie de o fundație care se construiește psihologic și fizic.

Ex.Debutanții reacționează bine dacă lecțiile de început sunt într-un cadru calm si senin, fără să forțăm nimic.

Copiii la 4-6 ani pot să aibă primele experiențe cu ski-ul, într-un stil mai ludic, nu neapărat cu deplină concentrație asupra ski-ului, fără presiune, fără așteptări exagerate.

Cursanții intermediari și avansați nu au o vârstă anume.
Riscul accidentarilor poate fi anulat prin cunoașterea tehnicii și o buna pregatire fizica. Schiul nu este un sport de supraviețuire!

L’Ecole National de Ski Alpinisme din Franța s-a ajuns la o metodică de predare a schiului, o metodică bine studiată și pusă la punct, iar instructorii Wind Discovery sunt acreditați să predea această metodă, cu un nivel metodologic ridicat, garantând astfel un nivel ridicat de predare.

Dar știm foarte bine, o metodă nu garantează succes în sine. Relația între instructor-elev este esența, conexiunea între cei doi este punctul de pornire, de a trezi curiozitate și a păstra scânteia în copil.

Echipa Wind Discovery vă așteaptă!