Adobestock 267587521 1200

Despre noi

Creat de părinți, pentru părinți, ‘Ieși la Joacă’ este locul unde afli despre toate evenimentele/ cursurile/atelierele/locurile de joacă/ locurile child friendly/ locurile de vizitat cu copii.

‘Ieși la joacă’ este o platforma dedicată în întregime activităților pentru copii. Poți găsi o varietate de activități online pe categorii de copii în funcție de varsta : între 0-3 ani, 3-5 ani, 5-8 ani, 9-12 ani, 12-18 ani.

Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai frumoase activități care au loc în orașul dumneavoastră.

Vrei să faci parte din ‘Ieși la Joacă’? Înscrieți activitatea aici.

Dacă deții un brand care dorește o colaborare cu noi, te rugăm frumos să ne scrii.

Povestea noastra

Numele meu este Iulia Radu, am peste 9 ani de experiență în mediul online/digital și în concepția de branduri, 3 ani de practică în “mamicit” alături de Anissia (fetița mea), ultimul, plin și de apariția frățiorului ei, Dominic.

Am știut dintotdeauna că indiferent de dimensiunea proiectelor profesionale și de succesul acestora, cel mai important proiect al vieții ca frumusețe este proiectul numit familie, care îți da posibilitatea  petrecerii timpului alături de copiii tăi, oferindu-ți șansa de a investi în aceștia tot ce ai mai bun, timpul și atenția ta maximă.

După ivirea Anissiei în viața mea, am decis să mă dedic o vreme familiei, urmând ca ulterior să revin la activitatea  profesională pe care am urmat-o și pe care o ador, de așa natură însă, încât să-mi pot permite a fi cu prioritate  soție și mamă.

Cred cu tărie că cel mai prețios lucru de care dispunem și pe care-l putem oferi celor dragi nouă, este timpul dedicat lor, timp de comunicare, timp de liniște, timp de conectare, de joacă, însă și timp de odihnă, de călătorii reale sau  imaginare.

‘Ieși la joacă’ este un proiect de suflet, care își dorește să aducă un ajutor părinților prin crearea unei platforme ce urmărește a contine toate locurile unde părinții își pot petrece timpul liber alături de copilașii lor, fie ele cu plata sau fără. 

Adobestock 265811989   1200

Caută Activități

Descoperă o listă de activități și jocuri pentru copiii din toată țara.

Selecteaza orașul...

Deja știi tipul de activitate dorit?

Caută după nume:

Top activități București