GHIDUL

Francizelor pe Intelesul Tuturor

Dacă ați fost impresionați de cursurile la care au participat copiii dumneavoastră și vă gândiți la deschiderea unei noi filiale pentru promovarea acestora, atunci oportunitățile noastre de francize ar fi perfecte pentru început.

Citiți mai departe pentru a afla despre cele mai bune oportunități de francize disponibile la nivel național în toată România. Ce sunt, cum să le găsiți și cum funcționează.

Aveți o oportunitate de franciză pe care să o adăugați la această listă? Aplicați aici.

Am reunit unele dintre cele mai bune oportunități de franciză disponibile în prezent în România și le-am centralizat aici.

De ce să alegem deschiderea unei francize?

Reîntoarcerea la programul normal de lucru (9-17) după venirea pe lume a copiilor poate fi un lucru dificil pentru unii părinți, de aceea ei aleg înființarea propriei afaceri și flexibilitatea într-o carieră posibil plină de satisfacții.

Dar înființarea unei noi afaceri de la zero, este o perspectivă înfricoșătoare. Dezvoltarea formatului dvs. de acasă în timp ce învățați tot ce trebuie să știți despre conducerea unei afaceri, este un proces dificil și aici poate avea sens o oportunitate de franciză.

Prin parteneriatul cu o franciză existentă, nu numai că altcineva a încercat și a testat deja afacerea și a dovedit că modelul funcționează, dar există și o comunitate de alți francizanți care vă sprijină. Francizorul a făcut investițiile inițiale (atât în ​​timp, cât și în bani) pentru a stabili un brand, a proiecta un curriculum de clasă și a înființa o infrastructură de afaceri. În unele cazuri, ei ar putea chiar să aibă o bază de clienți fideli pregătită și care vă așteaptă.

Puteți porni cu mai multă siguranță, știind că cineva va fi acolo pentru a vă sprijini pe parcurs.

Cum funcționează cumpararea unei francize?

Achiziționarea unei francize implică de obicei realizarea unei investiții inițiale. Acest lucru poate fi de la câteva sute, la câteva mii de lei și reflectă munca prestată de proprietarului francizei privind dezvoltarea afacerii până în prezent, pregătirea și sprijinul continuu pe care îl veți obține și veniturile potențiale pe care le veți genera ca francizat.

Deși poate părea o sumă mare, merită să compari oportunitatea asta cu cea rezultată dac-ai cheltui banii disponibili pentru a-ți înființa propria afacere, pornind de la zero și adăugând în plus timpul necesar pentru a crea un format de încredere ( pe care părinții îl iubesc ).

Dacă nu, probabil că aveți multe alte abilități transferabile din viața profesională până în prezent sau alte interese pe care le puteți transforma într-o afacere.

În unele cazuri, puteți chiar să alegeți să vă concentrați exclusiv pe partea de business a francizei și să angajați profesori pentru a ține cursurile. Această abordare poate însemna că nu veți obține mult profit în primele zile, dar vă poate ajuta să dezvoltați o afacere mai mare pe termen lung.