Politica de returnare

IMPORTANT! Achiziționarea de biletele este supusă excepțiilor OUG 34/2014, în conformitate cu art. 16 lit. l.

Toate achizițiile și rezervările făcute pe IEȘI LA JOACĂ sunt finale și nu sunt rambursabile. Vă rugăm să rețineți că echipa de asistență de la IEȘI LA JOACĂ nu va emite o rambursare în numele unui furnizor de cursuri decât dacă aceasta este solicitată cu permisiunile acordate furnizorilor de curs. Rambursările, dacă există, sunt furnizate la discreția exclusivă a IEȘI LA JOACĂ și a furnizorilor de servicii.

IEȘI LA JOACĂ acționează ca un distribuitor de bilete și de aceea nu poate fi făcut responsabil pentru returnarea contravalorii biletelor de acces.

Întreaga răspundere fata de utilizatori în legătură cu activitățile/evenimentele/instituțiile culturale respective revine Organizatorilor de activități/evenimente/instituții culturale sau activități. Organizatorii își asumă de asemenea răspunderea legată de modul de derulare a activităților/evenimentelor/instituțiilor culturale cât și a condițiilor în care se desfășoară acestea conform comunicărilor publice și conform celor prevăzute de legislația în materie precum și orice restricției cu privire la activități/evenimente/instituții culturale de terțe persoane implicate în organizarea lor de autorități. Totodată Organizatorii au dreptul de a opera modificări minore de program sau de distribuție.

În cazul returnărilor, prețul tipărit pe bilet/curs va fi returnat integral.