Termeni si conditii

Termeni și condiții („TCU”, „Termeni” sau „Acord”) –  se aplică strict utilizării website-ului nostru și tuturor serviciilor, funcțiilor și/sau conținutului furnizat de „Ieși la Joacă”. Accesul către informația redată pe acest website este condiționată de acceptarea Termenilor si condițiilor.

Cine suntem noi: „Ieși la Joacă S.R.L.”, societate comercială cu sediul în str. Libertății, Alexandria, România, societate comercială înregistrată la Registrul Comerțului cu Nr. 43107699 și Cod de Identificare Fiscală J34/501/2020.

Cine sunteți dumneavoastră: Dumneavoastră sunteți clientul individual care face Cumpărarea și „dvs.” veți fi interpretat în consecință.

Prin utilizarea acestui website, dumneavoastră garantați că:

 • Nu veți folosi acest website (materiale/informații stocate aici) într-un scop ilegal sau interzis de condițiile precizate;
 • Aveți cel puțin 18 ani și aveți autoritatea legală de a utiliza acest website în conformitate cu „TCU”;
 • Toate informațiile furnizate de dvs. pe acest website sunt adevărate, exacte, actuale și complete.

1. CREAREA UNUI CONT PE www.iesilajoaca.ro

1.1 Înregistrarea pe website. Puteți crea un cont pe website-ul nostru oricând prin intermediul procesului de înregistrare. Noi nu vom fi răspunzători pentru nicio achiziție făcută de o persoană sub 18 ani.

1.2 Înregistrarea necesită să ne furnizați următoarele informații:

 1. numele dvs.;
 2. adresa dvs. de e-mail;
 3. orice alte informații personale necesare.

1.3 Informații păstrate în conformitate cu Politica de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că informațiile dvs. personale vor fi păstrate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate disponibilă pe website-ul nostru. În timpul înregistrării, informațiile furnizate trebuie să fie corecte și complete. Dacă oricare dintre informațiile dvs. se schimbă, este responsabilitatea dvs. să vă reactualizați contul.

 1.4 Parole si confidențialitate. Sfatul nostru este sa alegeți o parola puternica pentru contul dvs., constând din litere mari, litere mici, numere și simboluri. Dacă nu păstrați confidențialitatea acestei parole, sunteți în întregime responsabili pentru orice consecințe neplăcute ce ar putea rezulta. Trebuie să ne anunțați imediat dacă suspectați că datele confidențiale din contul dvs. au fost modificate.

1.5 Caracteristicile contului. Contul dvs. vă permite să:

 1. Vizualizați istoricul achizițiilor;
 2. Schimbați datele de contact;
 3. Setați preferințele de trimitere.

1.6 Închiderea Contului. Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau de a închide contul dvs. fără notificare dacă încălcați acești Termeni, Termenii de utilizare a website-ului, Politica de confidențialitate sau Politica de utilizare acceptabilă. Dacă doriți să vă închideți contul, puteți face acest lucru oricând, contactându-ne.

2. PRODUSE, PRETURI SI DISPONIBILITATE.

2.1 Disponibilitatea produselor. Nu putem garanta că Produsele vor fi întotdeauna disponibile în momentul plasării comenzii.

2.2 Modificări ale produselor. Modificări minore pot fi făcute din când în când la anumite Produse între plasarea Comenzii dvs. și prelucrarea noastră. Aceste modificări pot fi făcute datorită cerințelor de reglementare sau pentru a aborda probleme tehnice sau de securitate. Orice astfel de modificări nu vor avea un efect semnificativ asupra caracteristicilor sau utilizării Produselor.

În cazul în care prețul ofertei este incorect. În cazul puțin probabil în care am arătat informații incorecte despre prețuri, vă vom contacta în scris pentru a vă informa despre greșeală. Dacă prețul corect al ofertei este mai mic decât cel arătat la efectuarea comenzii, vă vom percepe suma mai mică și vom continua procesarea comenzii. Dacă prețul corect este mai mare, vă vom oferi opțiunea de a cumpăra Produsele la prețul de tranzacție corect sau de a anula comanda dvs. (sau partea afectată a acestora) și de a procesa o rambursare. Nu vom continua cu procesarea Comenzii în acest caz până nu răspundeți. Dacă nu primim răspuns de la dvs. în termen de 5 zile lucrătoare, vom trata comanda dvs. ca fiind anulată și vă vom notifica în scris.

3. COMENZI

3.1 Procesarea comenzilor. Website-ul nostru vă va ghida în procesul de a comanda. Vi se va oferi posibilitatea de a revizui și modifica comanda dvs. înainte de a o trimite. Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat cu atenție comanda dvs. înainte de a o trimite.

3.2 Nicio parte a site-ului nostru web nu constituie o ofertă contractuală capabilă să fie acceptată.Comanda dvs. constituie o ofertă contractuală pe care, la discreția noastră, o putem accepta sau refuza.

3.3 Când comanda dumneavoastră este acceptata. Acceptarea de către noi a Comenzii dvs. va fi confirmată prin trimiterea unui e-mail care conține Confirmarea Comenzii, imediat după efectuarea plății (in 1-2 ore). Odată ce vă trimitem o confirmare a comenzii, va exista un contract obligatoriu legal între noi și dvs.

3.4 Informații incorecte sau incomplete. Dacă în timpul procesului de comandă, ne oferiți informații incorecte sau incomplete, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil. Dacă nu putem prelucra comanda dvs. din cauza informațiilor incorecte sau incomplete, vă vom contacta pentru a solicita corectarea acesteia. Dacă nu ne furnizați informații exacte sau complete într-un termen rezonabil de la solicitarea noastră, vom anula Comanda dvs. și vom considera Contractul finalizat. Dacă suportăm costuri ca urmare a informațiilor dvs. incorecte sau incomplete, vă putem transmite costurile respective.

3.5 Daca nu vă putem onora comanda. În cazul puțin probabil în care nu acceptăm sau nu putem îndeplini Comanda dvs. pentru niciun motiv, vă vom explica de ce în scris. Dacă am preluat plata, aceste sume vă vor fi rambursate cât mai curând posibil și în orice caz în termen de 5 zile lucrătoare de la momentul în care vă notificăm că nu vă putem îndeplini comanda. Orice rambursări datorate vor fi efectuate utilizând aceeași metodă de plată pe care ați utilizat-o la plasarea comenzii.

3.6 Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru https://iesilajoaca.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Termenii si Conditiile site-ului Iesilajoaca.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toți participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai puțin cazurile unde este specificata gratuitate în limita de varsta).
Va rugam sa respectați orele de acces în sala de spectacol sau in locul de desfășurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe căile de acces sau deranjarea celorlalți spectatori după începerea spectacolului/evenimentului.

4. PLATA

4.1 Plata se va face in avans.Plata pentru un Produs trebuie efectuata în avans și vi se va solicita să plătiți în timpul procesului de comandă.

4.2 Redirecționarea plății pe site-ul oficial al comerciantului. Dacă sunteți redirecționat de pe site-ul nostru web pentru a cumpăra un produs de pe site-ul comerciantului, veți fi supus, pe lângă acești termeni, condițiilor de plată relevante de pe site-ul comerciantului. Dacă există un conflict între Termenii noștri de plată și condițiile de plată aflate pe site-ul Comerciantului, atunci acesta va predomina.

4.3 Plata se va face prin sistemul de plata NETOPIA.

 

5. REVENDICAREA

5.1 Ce este revendicarea. Revendicarea este procesul prin care voi răscumpărați o Chitanță Electronica pentru un Produs

5.2 Unde răscumpărarea este valida. Răscumpărarea unui produs este valabilă numai dacă are loc înainte sau exact pe data precizată.

5.3 Cum funcționează răscumpărarea. Răscumpărarea unui produs va avea loc dacă, în conformitate cu Termenii, prezentați o primire electronică către comerciant, care va permite intrarea directă, dacă este cazul, sau rezervarea înainte de a se intra în Experiență.

5.4 Produsele nu pot fi schimbate intre ele. Noi nu vom aranja schimbul de produse. Cu toate acestea, dacă un produs nu mai este disponibil în urma plasării comenzii, vi se vor oferi alegerile:

 1. Răscumpărarea primirii electronice către orice alt bun sau serviciu oferit de comerciant, echivalent cu prețul de tranzacție (dacă este disponibil);
 2. O restituire.

6. RASPUNDEREA NOASTRA.

6.1 Limitarea răspunderii. Nimic din acești Termeni nu urmărește să limiteze sau să excludă Răspunderea noastră pentru deces sau vătămare corporală cauzată de neglijența noastră (inclusiv cea a angajaților, agenților sau sub-contractanților noștri) sau pentru fraudă sau denaturare frauduloasă. Sunteți obligat să luați măsuri adecvate pentru a evita și a reduce daunele.

6.2 Fără limitări ale drepturilor consumatorilor. Nimic din acești Termeni nu urmărește să excludă sau să limiteze drepturile dvs. legale în calitate de consumator.

6.3. Categorii de pierderi pentru care nu suntem răspunzători. Fără a aduce atingere clauzei 9.1, întrucât furnizăm site-ul web și serviciile asociate acestuia numai in scopul plasării comenzii dvs. comerciale, nu suntem niciodată răspunzători pentru:

 • pierderea de venituri;
 • pierderea profiturilor reale sau anticipate;
 • pierderea afacerilor;
 • pierderi indirecte (și pentru a evita îndoielile, înțelegem cuvintele „pierderi indirecte” ca „pierderi indirecte indiferent dacă aceste pierderi sunt previzibile, cunoscute, sau altfel”).

7. EVENIMENTE IN AFARA CONTROLULUI NOSTRU (FORCE MAJEURE).

7.1 Cazuri in care noi nu suntem răspunzători. Nu vom fi răspunzători pentru orice eșec sau întârziere în îndeplinirea obligațiilor noastre în cazul în care eșecul sau întârzierea rezultă din orice cauză care este în afara controlului nostru rezonabil. Astfel de cauze includ (dar nu se limitează la): întreruperi ale energiei electrice, disfuncționalități in furnizarea serviciului de internet, greve, blocaje sau alte acțiuni  provocate de terți, revolte sau alte neliniști civile, incendii, explozii, inundații, furtuni, cutremure, acte de terorism (amenințări sau reale), acte de război (declarate, nedeclarate, amenințări, pregătiri pentru război), epidemii sau alte calamități naturale, orice alte evenimente care sunt dincolo de controlul nostru rezonabil.

7.2 Rezultatele unui asemenea eveniment. Dacă are loc un eveniment descris în conținutul acestei Clauze care este susceptibil să afecteze negativ îndeplinirea oricăreia dintre obligațiile noastre, în temeiul acestor Termeni:

 1. Vă vom informa cât mai curând posibil;
 2. Vom lua toate măsurile rezonabile pentru a reduce la minimum întârzierea;
 3. În măsura în care nu o putem reduce la minimum, obligațiile noastre afectate în conformitate cu acești Termeni (și, prin urmare, cu Contractul) vor fi suspendate și orice termene pe care suntem obligați a le respecta le vom prelungi în consecință;
 4. Vă vom informa când se termină evenimentul în afara controlului nostru și vă vom oferi detalii cu privire la orice dată, oră sau disponibilitate ivita pentru finalizarea Produselor, după caz;
 5. Dacă evenimentul în afara controlului nostru continuă mai mult de 14 zile calendaristice, vă vom oferi opțiunea de anulare a contractului și vă vom informa despre anulare;
 6. Dacă evenimentul în afara controlului nostru are loc și continuă mai mult de 14 zile calendaristice și doriți să anulați contractul, o puteți face în orice mod doriți. Dacă preferați să ne contactați direct pentru a anula, vă rugăm să utilizați detaliile de la clauza 11 de mai jos. În oricare dintre cazuri, vă rugăm să ne furnizați numele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon și ID-ul comenzii. Orice rambursări care vi se datorează ca urmare a unei astfel de anulari vă vor fi plătite cât mai curând posibil și, în orice caz, în termen de 14 zile calendaristice de la data anulării contractului.

8. DETALII DE CONTACT.

8.1. Cum să ne contactați. Dacă doriți să ne contactați cu privire la comanda dvs. sau aveți întrebări sau reclamații generale, vă rugăm să folosiți următoarele detalii ale contractului:

 1. Telefon: +40 764 423 035
 2. E-mail: contact@iesilajoaca.ro

9. CUM UTILIZAM DATELE PERSONALE.

9.1 Toate informațiile personale pe care le putem colecta (inclusiv, dar fără a se limita la, nume, adresa și numărul dvs. de telefon) vor fi colectate, utilizate și păstrate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.

10. ALTI TERMENI IMPORTANTI.

 10.1 Atributii. Putem transfera (atribui) obligațiile și drepturile noastre în conformitate cu acești Termeni (și în spiritul Contractului, după caz) către o terță parte (acest lucru se poate întâmpla, de exemplu, dacă ne vindem afacerea). Dacă se întâmplă acest lucru, veți fi informat de către noi în scris. Drepturile dvs. în temeiul acestor Termeni nu vor fi afectate, iar obligațiile noastre în îndeplinirea acestora vor fi transferate terților. Nu puteți transfera (atribui) obligațiile și drepturile dvs. în temeiul acestor Termeni (și conform Contractului, după caz) fără permisiunea noastră scrisă expresă.

 10.2 Exclusivitatea Contractului. Contractul este între dumneavoastră și noi. Nu se intenționează să beneficieze în niciun fel vreo altă persoană (sau terță parte) și nici o astfel de persoană sau parte nu va fi îndreptățită să aplice nicio prevedere a acestor Termeni.

10.3 Aplicabilitatea termenilor. În cazul în care se constată că oricare dintre prevederile acestor Termeni este ilegală, invalidă sau inexecutabilă în orice alt mod de către orice instanță sau altă autoritate, acele prevederi vor fi considerate separat de restul Termenilor.

10.4 Putem revizui termenii. Putem revizui acești Termeni din când în când ca răspuns la modificările din legile relevante și alte cerințe de reglementare. Dacă schimbăm acești Termeni în legătură cu Comanda dvs., vă vom notifica în prealabil în mod rezonabil modificările.

11. AVIZ DE COPYRIGHT

Tot conținutul acestui site web (cum ar fi text, grafică, logo-uri, pictograme pentru butoane, imagini, descărcări digitale, compilări de date) este proprietatea noastră exclusivă sau cea a furnizorilor de conținut (dacă este cazul) și este cu excepția situației în care se specifică altfel, protejata prin drepturi de autor sau drepturi de proprietate similare.

Este publicat de către noi și nu poate fi reprodus altfel decât prin descărcarea și vizualizarea pe un singur computer și / sau printarea unei singure copii, doar în scopuri private.

Orice reproducere sau redistribuire a datelor fără consimțământul nostru scris anterior, este strict interzisa. Toate drepturile sunt rezervate.

Mărcile comerciale, logo-urile și mărcile de serviciu afișate pe site-ul nostru, cu excepția cazului în care se specifică altfel, sunt proprietatea noastră intelectuală. Nu se acordă niciun drept de a folosi unul dintre ele fără acordul nostru scris prealabil.

12. CONTINUTUL WEBSITEULUI.

 Acest site web poate conține legături către alte site-uri web. Cu excepția cazurilor în care ne aparțin, alte website-uri nu sunt sub controlul nostru si nici nu sunt întreținute de noi. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestor site-uri web. Vă oferim   link-urile doar pentru comoditatea dvs., dar nu monitorizăm sau aprobăm materialul de pe ele.

Nu putem accepta nicio răspundere în legătură cu alte astfel de site-uri web sau în legătură cu orice material sau informație care apare pe acestea sau pe care le puteți întâlni după ce părăsiți site-ul nostru printr-un link sau orice alt mijloc.

Accesarea, monitorizarea sau copierea oricărui conținut sau informație a acestui site web folosind orice robot, păianjen, raclet, alte mijloace automatizate sau orice proces manual în orice scop, fără permisiunea noastră scrisă expresă este complet interzisa.

Ne păstrăm dreptul de a refuza accesul oricui la acest site Web și la produsele pe care le oferim, în orice moment și din orice motiv, inclusiv, dar fără a se limita la, încălcarea Termenilor de utilizare.

Achiziționând unul sau mai multe produse prin „Ieși la Joacă”, declarați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să respectați acest TCU. Fiind de acord cu acești Termeni si Condiții, clientul își asuma in totalitate drepturile si obligațiile care decurg din cumpărarea prin magazinul virtual https://iesilajoaca.ro/ .

Putem modifica acești termeni și condiții în orice moment. Dacă facem acest lucru, orice utilizare ulterioară a site-ului nostru web va fi guvernată de versiunea mai nouă. Trebuie să verificați în mod regulat acești Termeni și Condiții.